Välkommen till min nya blogg!

1 Erik Florén:

skriven

Ja Patrik nu smakar jag även elektroniskt, på avstånd din mat, dina insikter och dina erfarenheter. Jag som har stått bredvid dig vid samma spis i så många år och där och då smakat dina välkryddade och insiktsfulla tankar.

Ser fram emot när vårsillen går till och när makrillen närmar sig bohuskusten, romfylld och lekfull. Ser fram emot att när smöret tystnar i pannan, se hur de färska romsäckarna vrider sig i värmen och vi klipper färsk vild gräslök över och låter allt puttra ihop med lite grädde,citron, salt och peppar. Inget vin till detta Patrik, men vi tar en kall lager och vem vet, kanske kommer en källarkall,dillkryddad pärla för att ackompanjera och kompensera grädden och smöret som en liten avslutning. Ser fram emot nya dagars överraskningar.Vännen Erik

2 Patrik Arneke

skriven

Tack Erik för goda ord, det har varit fina år vid spisen - fyllda av värme! Jag ser fram emot att dörja makrill i sommar, kan tro att det smakar lika gott som det låter, kompletterat med Dina kunskaper blir det med all säkerhet en fantastisk upplevelse.

Instagram